cAMPIOAN AcIMPENICompetiţiile sportive organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, cu ocazia Zilei Poliţiei Române 2014 au avut loc şi vineri, 21 martie, la Baza sportivă Arini din municipiul Sebeş. 16 echipe de fotbal, constituite la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-au confruntat în cadrul a patru grupe, pentru un loc pe podium.

Trofeul a fost adjudecat de echipa „Apuseni Pol” în vreme ce locul II a fost ocupat de echipa „Cancelaria”, locul III de echipa „Poliţia Sebeş”, iar „Rutierii” s-au clasat pe locul IV.

Cupa „Cel mai bun jucător” a fost câştigată de Răzvan Mocan de la echipa „Apuseni Pol”, iar golgeter al competiţiei a fost desemnat Mihai Amacsinoaie, de la aceeaşi echipă.

Cel mai bun portar al competiţiei a fost Alexandru Novac de la echipa „Cancelaria”, iar trofeul „Cea mai spectaculoasă echipă” a fost adjudecat de echipa „Old Boys”.

Toţi participanţii la competiţie au fost recompensaţi de către organizatori, Corpul Naţional al Poliţiştilor Alba, Asociaţiile Apulum Pol şi Dinamo, precum şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea I Alba, cu cupe şi diplome.

 
 
 

Publicitate

Publicitate