IMG_2374În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba pentru sărbătorirea la 25 martie a Zilei Poliţiei Române, ziua de 18 martie au fost rezervată sportului rege.

Astfel șaisprezece echipe din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judeţ, autorităţi locale şi structuri de colaborare, s-au confruntat pe terenurile de fotbal ale bazei sportive din incinta Liceului Alexandru Domşa din Alba Iulia, pentru Cupa Poliţiei 2015.

Au fost patru grupe: A: ISU Alba, Parchetul Alba, Şcoala de Agenţi de Poliţie Cluj, Primăria Alba Iulia; B: IPJ 1 Alba, IPJ 2 Alba, Curtea de Apel Alba, Primăria Sebeş; C: Baroul de Avocaţi Alba, IJJ Alba, IPJ Hunedoara, CJ Alba; D: Penitenciarul Aiud, Poliţia Locală Alba Iulia, CM Alba Iulia şi SC Ambient.

Pe o vreme excelentă pentru fotbal, chiar dacă soarele a fost unul cu…dinţi şi într-o organizare foarte bună-felicitări Iliuţă Ilea, trofeul a fost adjudecat, la penalty-uri de echipa Şcolii de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan din Cluj Napoca, pe locul II s-a clasat formaţia Penitenciarului Aiud în vreme ce locul III a fost ocupat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pe locul IV clasându-se Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al Judeţului Alba.

(P)   Ghete fotbal   pe FashionSport.ro – magazin de haine, încălțăminte și accesorii sport . Peste 40.000 de articole sportive de la 50 de branduri, la prețuri incredibil de mici.

Dintre premiile speciale, menţionăm cea mai spectaculoasă echipă a fost declarată cea a Curţii de Apel Alba Iulia, cel mai bun jucător Aurel Bârluţiu din echipa Școlii de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan Cluj Napoca, golgheterul competiţiei a fost Vali Drăgan din echipa Penitenciarului Aiud, cel mai bun portar i-a revenit „pompierului” Rareş Gânscă în vreme ce Cristi Cristurean-Şcoala de Agenţi de Poliţie Cluj şi Mitică Grosu- Poliţia Judeţeană Hunedoara au fost categorisiţi drept cel mai tânăr respectiv cel mai „experimentat” dintre participanţi.

Organizarea manifestărilor este posibilă şi datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba beneficiază din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate