Marți de la ora 17.00 a avut loc a doua etapă din cadrul Diviziei A1 a voleiului românesc. Fetele lui Branko Gajik au avut un meci extrem de dificil, la Știința Bacău, întâlnind campioanele României.

Blăjencele au început cum nu se putea mai bine primul set al confruntării, dominând campioanele, iar la finalul setului câștigând cu 26-24. Actul secund a fost câștigat de campioanele de la Bacău cu scorul de 25-19, într-un set în care greșelile nu au lipsit să apară din partea fetelor de la Blaj.

Setul al treilea a fost ceva mai echilibrat, însă Florin Grapă, antrenorul Științei Bacău și-a pus la punct jucătoarele, când, după trei seturi disputate, au preluat conducerea și le lipsea doar un set pentru a pune capăt meciului.

După ce au pierdut setul cu numărul 3, la scorul de 28-26, ardelencele se vedeau conduse în setul cu număr 4 cu 22-21. Însă Branko şi-a motivat excelent echipa și a revenit incredibil, punctând de 4 ori consecutiv şi ducând meciul în setul decisiv.

CSV Alba Blaj a avut 6-1, însă primul timp de odihnă aducea echipa gazdă în avantaj, scor 8-7. A doua victorie consecutivă a voleibalistelor din Blaj în noul sezon venea chiar pe terenul din Bacău, după ce s-au impus și în setul decisiv , scor 15-13.

Așadar fetele aduc acasă toate punctele, după un meci incredibil, într-un final câștigând 3 din 5 seturi puse la bătaie.

 
 
 

Publicitate

Publicitate