Dispută facilă pentru Volei Club Alba-Blaj, sâmbătă, în sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Echipa pregătită de Macarie va juca în deplasare partida, deși pe program apare ca echipă gazdă Volei Club Alba-Blaj.

În tur, când partida ar fi trebuit să se dispute la Cluj, oficiali „șepcilor roșii” au solicitat să joace la Blaj, deoarece sala de la Cluj a fost ocupată cu o competiție europeană, astfel că meciul retur se va juca la Cluj.

„Trebuie să fim serioși, să privim cu seriozitate și să luăm toate cele trei puncte. Le putem lua dacă suntem uniți și jucăm cu dăruire, atenție și seriozitate”, a declarat Serigu Ștefănescu, președinte Volei Club Alba-Blaj.

Întrebat ce s-a întâmplat la meciul cu Dinamo, echipă pe care Volei Club Alba-Blaj a învins-o în tur, iar în retur a cedat 0-3, președintele Sergiu Ștefănescu a recunoscut superioritatea echipelor care au învins Blajul în retur.

”Am pierdut la Constanța și Dinamo, care sunt două echipe mai bune ca noi, să nu uităm totuși acest lucru”, a mai punctat Ștefănescu.

Partida de la Cluj are loc sâmbătă, la ora 12.00. În clasament, „U” Cluj se află pe locul 11, iar Volei Club Alba-Blaj pe 4.

 
 
 

Publicitate

Publicitate