Echipa lui Marius Macarie a învins dramatic Știința Bacău, după ce oaspetele au condus cu 2-0, la seturi. Blăjencele lui Macarie au revenit spectaculos și au egalat la 2, câștigând seturile 3 și 4 cu 27-25 și cu 25-20. În tie break, trupa lui Macarie s-a impus cu 15-12, într-o atmosferă superbă în sala „Timotei Cipariu”.

Echipa lui Macarie a început meciul de la Blaj dezastruos. Echipa de pe locul secund, Știința Bacău a impus ritmul și a câștigat primele două seturi, iar suporterii blăjeni nu mai sperau în obținerea unui punct sau puncte.

Seturile 3 și 4 au fost de-a dreptul dramatice, dar și de vis pentru gazde. Mai întâi Volei Club Alba Blaj a învins 27-25, deși au fost la un pas de 0-3.  Al patrulea set a împins meciul în tie break, după 25-20.

În tie break, suporterii blăjeni au stat cu sufletul la gură. Echipa lui Macarie a condus 6-4, a fost condusă 7-8, pentru ca mai apoi să fie 10-10, câștigătoarea fiind o enigmă până în ultima secundă.

„Fetele au dovedit caracter, multă forță mult moral și poate am ieșit din meciurile în care n-am avut noroc. Până la urmă, am fost mai buni, e o victorie meritată. Atmosfera a fost din nou superbă la Blaj, publicul ne-a condus din nou spre victorie”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Club Alba-Blaj.

Volei Club Alba-Blaj, echipa extremelor

Echipa lui Marius Macarie este una dintre echipele imprevizibile ale sezonului. După ce au cedat un punct la ultima clasată, gruparea pregătită de Macarie a învins vicecampioana României, deși Știința Bacău a condus 2-0 la Blaj.

„Nu cred că suntem o echipă a extremelor, Volei Cluj Alba-Blaj merită să fie iubită, astăzi am învins Știința Bacău, o echipă care va avea un cuvânt greu de spus în campionat”, a punctat Sergiu Ștefănescu.

Aceeași echipă Volei Club Alba-Blaj a învins Dinamo București, dar a pierdut la Piatra Neamț sau cu alte echipe în meciuri surprinzătoare.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate