Echipa de volei care ne reprezintă judeţul în Divizia A1 la volei feminin, Volei Club Alba-Blaj şi-a adjudecat prima victorie în campionat. Trupa condusă de antrenorul Marius Macarie a învins SM „U” Craiova cu scorul general de 3-1 (25-13, 25-21, 21-25, 25-15).

Susţinută frenetic de un public numeros, Volei Club Alba-Blaj a învins SM „U” Craiova (un club cu tradiţie în tot sportul românesc) în prima etapă a Diviziei A1 la volei feminin. Fondată în anul 2011, Volei Club Alba-Blaj a trecut cu bine, sâmbătă, prin emoţile „botezului” în prima ligă.

 „Victorie frumoasă, un debut frumos, o încărcătură emoţională mare alături de un public excepţional care ne-a ajutat să câştigăm astăzi. Au fost numeroase emoţii pentru prima ligă şi doresc să felicit pe toată lumea”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedinte Volei Club Alba-Blaj.

Au evoluat pentru Volei Club Alba-Blaj următoarele jucătoare: Alice Kapelovies, Andreea Niţulescu, Marija Sandic, Valentina Rusu, Bojana Stoikovici, Adriana Dudnic, Claudia Ciontoş, Roxana Lupu, Irina Alexandru şi Laura Mastahac.

„Trei puncte importante, mă bucur că am reuşit să învingem în acest debut de sezon. Felicit întreaga echipă pentru victorie. Publicul a fost minunat, ne-au primit cu o imensă căldură, ca de fiecare dată”, a declarat Marius Macarie, antrenor Volei Club Alba-Blaj

Trupa antrenată de Marius Macarie va evolua etapa viitoare în deplasare, blăjencele urmând a se deplasa la Sibiu pentru disputa cu Clubul Sportiv Municipal Sibiu.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate