CSM Lugoj a eliminat Volei Club Alba-Blaj. După ce echipa lui Gajic a condus 2-0, fetele s-au relaxat și au cedat 2-3 (pe seturi, 25-22, 25-19, 23-25, 19-25, 12-15). În urma acestui eșec, blăjencele vor lupta pentru locurile 7-8.

Meci de infarct în sala „Timotei Cipariu”, unde cei peste 500 de oameni au trecut de la extaz la agonie în doar câteva minute. Deși Blajul a condus 2-0 și avea calificarea în mână, gruparea din Lugoj a revenit și a învins 3-2.

„A fost un meci pe care l-am avut în mână, am avut 2-0, fetele s-au crezut învingătoare, Lugojul a crezut în șansa ei. Eu zic că deciziile nu se iau la cald. Noi ne dorim să rămână, avem un proiect frumos și cred că  vom discuta la rece aceste probleme”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Club Alba-Blaj.

Sergiu Ștefănescu: „Astăzi s-a terminat un vis”

Ușor dezamăgit de eșecul din play-off, Sergiu Ștefănescu a încercat totuși să ridice moralul după ce echipa lui a ratat șansa de a se califica în cupele europene încă din primul an.

„ Astăzi s-a terminat un vis, dar asta nu înseamnă că s-a terminat voleiul la Blaj. Am vrut cupele europene din primul an, a fost ambiția noastră, atât s-a putut”, a mai punctat Ștefănescu.

Președintele voleibalistelor nu a uitat de faptul că CS Universitatea Alba Iulia va juca luni semifinalele din Cupa României și a transmis un mesaj frumos lui Popov.

„Vreau să doresc succes la baschet pentru că știu că au și ele semifinalele, îmi doresc ca măcar ele să reușească să obțină o medalie”, încheie Ștefănescu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate