Sâmbătă seară, în Sala de Sport „Timotei Cipariu” din Blaj a fost din nou sărbătoare. Volei Club Alba Blaj a învins CSM Lugoj cu 3-1 (25-20, 25-15, 18-25, 25-16) şi a urcat pe podiumul Diviziei A la volei feminin.

Meciul a fost unul dificil pentru gruparea din „Mica Romă”, dar determinarea, ambiţia şi aportul publicului şi-au spus încă odată cuvântul în evoluţia blăjencelor. Volei Club Alba Blaj a acumulat 14 puncte în clasamentul Diviziei A, cu cinci victorii din  şapte partide.

„Un meci greu, cu o echipă bine aşezată în teren. Fetele au înţeles ce le-am cerut, iar cu multă determinare în momentele cheie, am luat cele trei puncte. Urmează un meci greu cu Unic Piatra Neamţ, iar din păcate Kapelovies acuză dureri mari de spate şi sperăm să o recuperăm curând, pentru că începem să avem probleme cu lotul. De apreciat este faptul că s-a cerut singură în teren, a tras cu dinţii şi a evoluat până la final”, a declarat Marius Macarie, antrenor Volei Club Alba Blaj.

Au evoluat Alice Kapelovies, Bojana Stojkovic, Adriana Dudnic, Marija Sandic, Laura Mastahac, Irina Alexandru, Roxana Lupu, Melinda Dobeş, Valentina Rusu, Laura Niţulescu.

În 24 noiembrie, echipa antrenată de Marius Macarie va întâlni Unic Piatra Neamţ, într-o partidă ce se va desfăşura tot la Blaj.

 
 
 

Publicitate

Publicitate