După ce a promovat în Divzia A1 de volei, echipa Volei Club Alba Blaj și-a reluat pregătirile pentru sezonul 2012-2013, competiție ce va debuta pe 6 octombrie. Formația din Blaj are parte și de un staff tehnic modificat, alcătuit din Marius Macarie (antrenor principal) și Liliana Bogendorfer (antrenor secund).

Din echipa din sezonul trecut, în lotul formației se mai regăsesc Andreea Nițulescu, Valentina Rusu, Roxana Lupu, Alexandra Ciontoș. Melinda Dobeș, Laura Matahac, Sorina Mocan, Alexandra Biriș, Ioana Vodă și Ramona Rus.

Sportivelor din sezonul precedent li se alătură alte cinci sportive. Este vorba de: Marjia Sandic (Muntenegru, 29 ani, a evoluat în Serbia în ultimul sezon, transferată în umra vizualizării a 9 meciuri pe DVD), Alice Kapelovies (23  ani), Adriana Dudnic (35 de ani, CSM Brăila), Irina Alexandru (26 de ani,  CSM Lugoj), Anca Pașca (28 an, CSU Pitești).

„Am transferat cinci jucătoare, ne pregătim la Blaj, încă nu am stabilit un obiectiv, dar oricum încercăm să mergem cât mai sus. După stagiul de pregătire stabilim și obiectivul și să vedem dacă mai avem nevoie și de jucătoare. Noi am început pregătirea mai devreme și nu prea avem cu cine să legăm meciuri amicale”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele echipei Volei Club Alba-Blaj

Echipa va participa în perioada următoare la două turnee amicale de pregătire la Târgu-Mureș și Bacău.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate