volei blajVolei Alba Blaj a respectat calculele hârtiei și s-a impus în minimum de seturi, cu SCM U Craiova, scor 3-0 (25-23, 25-15, 25-16), în ultimul meci al anului 2014 disputat în Sala Timotei Cipariu.

Ultimul joc disputat în acest an în Mica Romă, a contat pentru etapa a 10-a a Diviziei A1 la volei feminin, penultima a turului, iar Volei Alba-Blaj se situează pe prima poziție a ierarhiei, cu 25 de puncte, după 8 victorii și două eșecuri.

Antrenorul Darko Zakoc le-a folosit pe Adina Stanciu, Roxana Ivanof, Adina Salaoru, Martina Utla, Katija Medved, Naoko Hashimoto, Tvetelina Zarkova, (Jaqueline De Sousa, Ramona Rus, Natalia Matsheichyk, Adriana Dudnic).

În campionat, Volei Alba-Blaj va juca duminică, 21 decembrie, în ultima rundă, la Satu Mare. Până atunci, miercuri, 17 decembrie, în Cupa CEV, are loc returul optimilor de finală, cu Tauron MKS Dabrowa Gornicza, în Sala „Transilvania” din Sibiu, de la ora 18.00. În cazul calificării, formația din “Mica Romă” va întâlni în sferturi învingătoarea dintre Galatasaray Istanbul și Olympiakos Pireu. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate