Volei Alba Blaj, a trecut fără emoții de CSM Târgoviște. După ce ieri, a câștigat cu scorul de 3-1, astăzi,în aceeași sală, fetele au făcut un meci mult mai bun, și s-au impus cu 3-0.

Sferturile de finală sunt programate în Ianuarie 2014, unde echipa din Alba va da piept cu Dinamo București. Fetele coordonate de Branko Gajik au obținut maximul în noul sezon: două victorii din două meciuri jucate.

Dacă ieri au avut mici emoții la începutul partidei, astăzi au controlat jocul din primul până în ultimul sfert, și au reușit să se impună cu 25-20, 25-8, 25-15.- potrivit Radio Blaj

Așa cum declara și președintele executiv, Ștefan Ștefănescu înaintea meciului de astăzi, Volei Alba Blaj a fost net superioară adversarelor din optimile cupei: “Un meci pe care noi l-am făcut dificil la începutul partidei, însă după ce am preluat conducerea în partea a 2-a a setului secund, și în seturile 3 și 4, am mers fără probleme spre victorie.

Este bine că am câștigat, sperăm să câștigăm și mâine. Ne-am așteptat la o altă echipă, i-am luat puțin de sus, și asta putea să ne coste meciul. E bine că am revenit la timp și că am câștigat la final. Adevărul este că diferența de valoare există, și sunt convins ca o să câștigăm și mâine. Sunt sigur că luna viitoare, CSM Târgoviște o să fie o echipă mult mai bună decât în acest moment, după ce o să poată introduce în teren și jucătoarele transferate recent. ”

Branko Gajik a folosit toate cele 12 jucătoare trecute pe foaia de joc: Luminita Trombitas(cpt.), Adina Stanciu, Adina Salaoru, Valentina Rusu, Roxana Ivanof, Miroslava Kiakova si Katjia Medved (libero). Au mai jucat Milagros Collar, Adriana Dudnic, Ramona Rus, Camila Lanner si Denisa Vilou.

Campionatul de volei Divizia A1, începe sâmbătă, ora 18:00, pentru echipa din Blaj, care va înfrunta Penicilina Iași, tot acasă, în fața propriilor suporteri.

Alexandru Moroșanu

 
 
 

Publicitate

Publicitate