Volei Club Alba-BlajSâmbătă de la ora 18.00, Volei Alba-Blaj va juca ultima partidă din campionat, în fața propriilor suporteri. În ultimul joc al sezonului regulat, echipa lui Gajic va da piept cu SCM „U” Craiova, întâlnire în care gazdele sunt favorite certe.

Chiar dacă este ultima partidă din campionat, greul abia acum începe pentru formația din Blaj, deoarece debutează play-off-ul, iar echipa din Blaj are obiective îndrăznețe în acest sezon.

Reamintim că șefii grupării din Blaj au fixat ca obiectiv calificarea în final four, iar pentru acest lucru echipa lui Gajic trebuie să fie prudentă în play-off.

„Jucăm la victorie, pornim cu prima șansă, e un meci în care trebuie să ne respectăm pe noi, publicul care ne-a ajutat anul acesta. Suntem atenți la ce se va întâmpla în play-off, e adevărat, dar trebuie să învingem”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Club Alba-Blaj.

Cel mai probabil, în play-off, Volei Alba-Blaj va întâlni CSM București, iar prima partidă va fi programată la Blaj pe 8 martie, returul urmând a se desfășura la București pe 12 martie.

Disputa de sâmbătă  va avea loc de la ora 18.00 și se va desfășura în sala „Timotei Cipariu” din Blaj. Intrarea va fi liberă.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate