Adunarea Genereală a Asociaţilor Clubului Sportiv de Volei Alba-Blaj cere Consiliului Județean suplimentarea bugetului anual cu suma de 150.000 lei. Banii sunt necesari pentru ca echipa să poată participa în Cupele Europene. Bugetul stabilit pentru echipa de volei în 2013 este de 700.000 de lei, acesta urmând să fie suplimentat, dacă CJ aprobă în şedinţa de miercuri proiectul de hotărâre în acest sens.

Pentru a-și putea îndeplini obiectivul de a se califica pe locurile 1-4 în acest sezon și participarea în Cupele Europene de volei feminin, Asociaţia Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj a stabilit suplimentarea cotizației anuale de 700.000 de lei cu încă 150.000 de lei.

„Asociaţia Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj, structură sportivă cu personalitate juridică, de drept privat, independentă, are ca scop <organizarea şi administrarea activităţii voleibalistice atât la nivelul municipiului Blaj, cât şi la nivelul de masă, sub toate formele sale şi fără nici un fel de discriminare pe motive politice, religioase, rasiale, de naţionalitate, sex sau vârstă, precum şi participarea la competiţii sportive naţionale şi internaţionale, creearea cadrului organizatoric pentru desfăşurarea de activităţi sportive şi de divertisment, descoperirea, promovarea talentelor, stimularea sportului de masă, pentru locuitorii judeţului Alba etc.>.

Având în vedere stabilirea obiectivelor de clasare pe locurile 1-4 la sfârşitul campionatului, participarea în Cupele Europene, precum şi realizarea transferurilor pentru sezonul 2013-2014 prin care a crescut semnificativ valoarea echipei şi implicit, cheltuielile aferente acesteia, se justifică suplimentarea cotizaţiei”, este precizat în raportul de specialitate.

Volei Club Alba-Blaj, condusă de antrenorul Branko Gajic, va ataca podiumul în noul sezon voleibalistic cu jucătoare care fac parte din lotul naţional al României, dar şi o sportivă din lotul Serbiei.

Primul meci al voleibalistelor din Blaj va avea loc pe 25 septembrie, în Cupa României, pe teren propriu împotriva nou-promovatei CSM Târgoviște. Campionatul Diviziei A1 va începe pe 5 octombrie, CS Volei Alba Blaj întâlnind acasă pe o altă nou-promovată, Penicilina Iași.

Centri: Valentina Rusu, Roxana Ivanof, Camila Lanner, Alexandra Biriș

Ridicători: Luminița Trombițaș, Denisa Viloiu, Sorina Mocan

Secunzi: Adriana Dudnic, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova, Ramona Rus

Fals/Universal: Milagros Collar, Adina Stanciu

Libero: Katja Medved

Antrenor 1: Branko Gajic

Antrenor 2: Segrt Ugliena

Preparator fizic: Ferenc Karolj

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate