Victorie clară pentru reprezentanta județului în campionatul național de volei feminin. Volei Alba Blaj a câștigat o nouă confruntare în fața propriilor suporteri, în sala ”Timotei Cipariu” din Blaj. De această dată împotriva echipei din capitală, Rapid București, pe care a învins-o cu scorul de 3-0.

Echipa de volei Alba Blaj, are o evoluție de invidiat în campionatul național de volei feminin din acest an. După o victorie de clară pe terenul campioanelor de la Știința Bacău, unde fetele lui Gajic s-au impus cu scorul de 2-3, după ce au revenit de la 2-1. Sâmbătă, în fața propriilor suporteri, echipa blăjeană avea să demonestreze încă o dată de ce sunt înstare. Încurajate de cei peste 700 de spectatori prezenți la meci, fetele le-au mulțumit cum au știut ele mai bine, obținând o nouă victorie importantă. Scorul pe seturi a fost 25-12, 25-8, 25-14.

Sergiu Ștefănescu este mulțumit de evoluția fetelor, și de susținerea de care au avut parte la meci:

” A fost un meci ușor, prin urmare a venit și victoria, care a fost una clară, fără dubii. Felicit fetele pentru modul cum au tratat jocul, și de seriozitatea de care au dat dovadă. Țin să mulțumesc și celor peste 700 de persoane care au cântat, ne-au aplaudat și ne-au încurajat pe tot parcursul meciului. A fost o atmosferă foarte frumoasă. ” a declarat Sergiu Ștefănescu – președinte CS Volei Alba Blaj.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate