Unirea Alba Iulia continuă seria jocurilor pozitive. Miercuri dimineață, echipa pregătită de Stelian Gherman a obţinut scor erag 1-1 cu Voința Sibiu, după ce, la pauză, sibienii conduceau cu 1-0, grație golului marcat de Daniel Tătar. 

Daniel Tătar a deschis scorul în minutul 29, din lovitură liberă de la 20 de metri. În vreme ce „alb-negrii” au egalat prin Ion Barna, acesta a egalat în urma unei bâlbâieli în defensiva sibiană.

„Sper să jucăm cât mai bine și în campionat. Mai avem multe lucruri de pus la punct, dar, treptat, banca tehnică a început să le rezolve. Și astăzi am dominat meciul de la un capăt la altul, dar păcat că nu înscriem”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia: Pascal – Schuller, Potopea, Bumbac, Bucurică – Petrescu, Oprea, Găldean, Istrate, Oară, Benga. Au Mai jucat: Fulea, Man, Moga, Ion Barna, M.Găldean, Coțolan. Nu au jucat: Ianc și Mureșan (accidentați).

Sâmbătă, de la ora 10.00, pe Stadionul „Cetate”, Voința Sibiu va veni la Alba Iulia pentru o nouă partidă amicală cu echipa lui Gherman.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate