Sportivii de la HC Alba-Sebeş, din Liga a III-a de handbal masculin s-au impus, marţi, cu scorul de 26-23 (15-12),  în deplasarea pentru meciul cu HC Sibiu.

Antrenorul Alexandru Weber s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi şi a admis că arbitrajul a avut un cuvânt de spus la Sibiu.

„A fost un joc pe care l-am controlat noi, dar pe final arbitrii i-au adus în joc. Cred că această victorie ne asigură şi ne consolidează locul 1 în Liga a III-a, de handbal masculin”, a declarat Alexandru Werber, antrenor principal HC Alba-Sebeş.

Pentru HC Voinţa Sebeş au marcat: Mihai Macarie 9 (goluri), Alexandru Chiriţă 8, Iulian Grozav, Silviu Morariu şi Adrian Cunţan câte 2, Claudiu Farcaş 1, Raul Muntean1, Iancu Mărginean 1.

Adrian Ţone, transferat la HC Voinţa Sebeş

Echipa lui Weber începe să facă construcţia pentru sezonul viitor, când cel mai probabil gruparea din Alba Iulia va evolua în eşalonul secund al handbalului masculin. În acest sens, la trupa lui Weber a fost transferat şi un inter drepta de la Baia Mare: Adrian Ţone (27 de ani).

 
 
 

Publicitate

Publicitate