HC Voința Sebeș își continuă parcursul fără greșeală în Liga a III-a de handbal masculin. Sâmbătă, formația din Sebeș s-a impus în fața principalei contracandidate la promovare, HC Sibiu, cu scorul de 24-21, după ce la pauză tabela indica 14-11.

Elevii lui Weber au avut emoții pe final, deoarece echipa din Sibiu a egalat, scorul fiind 14-14, iar cele două formații au mers cap la cap minute bune. Pe final, liderul HC Voința „Savini Due” Sebeș și-a revenit și a reușit să se desprindă.

„A fost un meci foarte bun, cu două apărări distincte, noi am condus până spre final, au egalat ei, apoi ne-am distanțat noi, iarăși. A fost un adversar foarte bun, care crește de la meci la meci, trebuie să-i felicit pe băieți pentru concentrarea de care au dat dovadă în momentele dificile ale meciului”, a declarat Alexandru Weber, antrenor HC Voința Sebeș.

În runda viitoare, gruparea din Sebeș va juca în deplasare cu CSS Sighișoara într-un meci ce va avea loc în weekend, data urmând să fie stabilită în aceste zile.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate