Vointa Sebes Astăzi, 24 noiembrie, echipa de handbal masculin ce reprezintă județul Alba în seria a doua din prima divizie, Voința Savini Due Sebeș a reușit să se impună în fața echipei HC Argeș Pitești la o diferență de 2 goluri, scor final 25-23, după ce la pauză scorul era 14-12. În urma acestei victorii obținute, trupa antrenată de Alexandru weber ia cu asalt poziția secundă în clasament, la doar 3 puncte de lider. 

După un meci cu o încărcătură mare și un joc foarte echilibrat, Voința Savini Due Sebeș nu au decât motive de bucurie, deoarece în urma acestei reușite de pe teren propriu au urcat pe locul II în clasament. Băieții antrenați de Alexandru Weber au jucat foarte bine încă din startul partidei, ceea ce le aducea până la pauză un avantaj de 2 goluri pe tabelă, avantaj ce avea să fie menținut până la final. În ciuda încercărilor a echipei oaspete de a reveni în joc, Voința Savini Due a ținut meciul sub control și a reușit să încheie cu un avantaj de două goluri, scor final 25-23.

A fost un meci foarte dificil, în cuda faptului că am condus pe tot parcursul partidei. Nu știu dacă am fost egalați de 3 ori în tot meciul, fapt ce nu paote decât să mp mulțumească. Vreau să îi felicit pe băieți pentru o muncă foarte bună făcută, atât în faza de apărare cât și în cea de atac. Mulțumim publicului care a fost alături de noi încă o dată, și îi așteptăm și la meciul de joi. – a declarat Alexandru Weber, antrenor Voința Savini Due Sebeș

Pentru Voința Savini Due Sebeș au marcat:

Adrian Țone – 8 goluri, Adrian Cunțan – 4 goluri, Cristian Suciu și Alin Cărăgui – 3 goluri fiecare, Florin Baciu, Raul Muntean și Iulian Grozav – câte 2 goluri fiecare, respectiv Lucian Preda un gol.

Următorul meci pentru Voința Savini Due Sebeș va fi Joi, 28 noiembrie, când băieții antrenați de Alexandru Weber joacă un nou meci acasă, în sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș, împotriva trupei Centrul Național de Excelență Timișoara

 
 
 

Publicitate

Publicitate