Seria secundă din Liga a V-a își schimbă liderul de la o etapă la alta. Voința Beldiu este „vinovată” pentru ultimele două schimbări între primele poziții ale clasamentului.

În etapa trecută, Voința Beldiu obținea un rezultat de egalitate, în fața celor de la FC Micești, scor 1-1. În urma acelui rezultat și faptului că Mureșul Gâmbaș câștiga cu 1-0, miceștenii erau detronați din poziția de lider. Etapa aceasta, băieții antrenați de Mihai Manea revin în fotoliul de lider al seriei, după ce au obținut victoria pe teren propriu, în fața celor de la AS Războieni Cetate, în timp ce Mureșul Gâmbaș nu izbutește să obțină toate cele trei puncte puse în joc, fapt ce îi clasează din nou pe poziția secundă.

Pe lângă surpriza de la Beldiu, etapa actuală a semnat încă o surpriză, cea mai mare dacă luăm în considerare pozițiile celor două echipe în clasament. Rezultatul care a surprins pe toată lumea vine din confruntarea formației de pe locul 3, Fortuna Lunca Mureșului, care a pierdut cu 2-1 în deplasarea echipei de pe locul al 13-lea, ACS Băgău, formație ce înainte de această etapă a reușit să obțină doar 3 puncte din toate confruntările.

După această etapă, formația care deține cel mai bun atac al seriei este FC Micești, care a reușit să marcheze nu mai puțin de 26 de goluri în cele nouă etape, urmată de Fortuna Lunca Mureșului cu 25 de goluri reușite. Cea mai bună apărare îi revine echipei din Gâmbaș, care deși a primit un gol în această etapă se poate mândri cu cea mai bună apărare, respectiv doar 3 goluri primite, urmată de liderul Micești cu 5 goluri mai multe primite. Echipele ce nu au cunoscut gustul înfrângerii până în acest moment sunt FC Micești și Mureșul Gâmbaș. Scorul etapei a fost stabilit la Ciumbrud între Șoimii și Sportul Livezile

Vezi toate rezultatele din etapa a IX-a:

Viitorul Unirea 4 – 2 Progresul Fărău
Șoimii Ciumbrud 2 – 5 Sportul Livezile
Mureșul Gâmbaș 1 – 1 Voința Beldiu
Națioanl Rădești 1 – 2 Voința Stremț
FC Micești 2 – 0 AS Războieni Cetate
Decebal Cricău 2 – 0 FC Lopadea Nouă
ACS Băgău 2 – 1 Fortuna Lunca Mureșului
 
 
 

Publicitate

Publicitate