Vlad ignatAlbaiulianul Vlad Ignat a apărat miercuri 30 de minute în partida câștigată de România contra Italiei, la U-19. Acesta revenit la națională după o absență de aproape doi ani și a încasat un gol din lovitură liberă.

La meci au asistat Mircea Sandu, Anghel Iordănescu, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Victor Becali, Bogdan Mara, Cosmin Contra, Danuț Coman, care au fost cu ochii pe juniorii lui Ștefan Iovan.

Portarul s-a bucurat alături de „tricolori” de victoria obținută cu italienii, iar pentru acest an își dorește să debuteze la prima echipă a lui Dinamo.

„A fost greu să reintru în circuit, din acest motiv am jucat doar 30 de minute. Eu îmi doresc să debutez la echipa mare a lui Dinamo, de asta am venit aici.  Țin să menționez că eu nu am avut un acord semnat cu Corona Brașov, doar mă pregăteam cu ei. Cei de acolo nu au reușit să îmi rezolve transferul”, a declarat Vlad Ignat, portarul echipei Dinamo II București.

Vlad Ignat are 18 ani și a ajuns la Dinamo București după ce a mai trecut pe la Unirea Alba Iulia, Valladolid, Corona Brașov.

 
 
 

Publicitate

Publicitate