IMG_6994HC Alba-Sebeș și-a luat adio de la promovarea în Liga Națională asta după ce  sâmbătă a pierdut cel mai important meci, cu Universitatea Pitești. Echipa pregătită de Alexandru Weber a fost învinsă la un singur gol, 23-22. În același timp  derby-ul în contracandidatelor, pentru promovare CSM Slatina a fost învinsă de Mureșul Târgu Mureș.

Chiar dacă la la pauză handbalistele din Sebeș erau în avantaj și conduceau cu un gol, în partea secundă ghinionul s-a ținut scai de echipa lui Alex Weber. Sportivele din Alba au pierdut la un gol o partidă care părea a fi mai facilă decât cele cu CSM Slatina și Mureșul Târgu Mureș.

„Am condus până la pauză și după pauză s-a rupt ceva. Am ratat noi foarte mult, cinci aruncări de la șapte metri. A fost ghinion total, noi ne-am bătut singuri. Am ratat noi mai mult decât ei. Mai sperăm la locul noi, ne jucăm cartea în continuare” a declarat Alexandru Weber, antrenor HC Alba-Sebeș

Campionatul va fi întrerupt până în 3 mai când HC Alba-Sebeș va juca acasă cu Bowling Bobowling Sfântu Gheorghe.

Președintele Virgil Costea renunță! „Eu închei campionatul și nu mai continui la HC Alba-Sebeș”

Afectat de ratarea celui de-al treilea sezon în care HC Alba-Sebeș ratează promovarea în elita handbalului românesc, președintele Virgil Costea a mărturisit că va renunța la funcția pe care o are la HC Alba-Sebeș.

„Eu închei campionatul și nu mai continui la HC Alba-Sebeș,  vreau să renunț.  Personal nu mai sper nimic. Numai o minune mai poate aduce vorba de promovare. Nu mi-a plăcut meciul, am ratat, nu am avut poartă”, a declarat Virgil Costea

Cert este că în acest moment HC Alba-Sebeș mai poate spera, cu șanse reduse la locul secund, poziție care ar asigura prezența la barajul pentru promovarea în Liga Națională de Handbal Feminin.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate