Vineri de la ora 17.00, pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia va avea loc partida dintre Metalurgistul Cugir și CS Ineu. Vizitatorii au promovat în această vară în Liga a III-a, după ce au susținut barajul pentru accederea în eșalonul terț pe stadionul din Alba Iulia. 

Antrenorul gazdelor, Marius Opric este încrezător înaintea partidei de vineri și speră ca băieții lui să treacă peste înfrângerea din prima rundă și să obțină toate punctele puse în joc, dar este conștient de faptul că nici adversarul nu are o formație de neglijat.

„Știu că adversarul și-a făcut o echipă bună, cu jucători care au un nume în fotbalul românesc. Nu va fi un joc ușor, abordăm fiecare partidă la victorie, jocul băieților ne dă speranțe, sperăm să câștigăm”, a declarat Marius Opric, antrenorul Metalurgistul Cugir.

Partida va începe de la ora 17.00, și va avea loc pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia.

Echipa probabilă: Tiut – Lupșan, Radu Ștefan, Buta, A. Ianc – Șuteu, D. Grozav, Itu, Negură – Cârstean și G.Goronea.

Călin Tiut ar putea debuta cu CS Ineu

După ce, în jocul cu CS Oșorhei, Marius Opric nu a avut nici măcar rezervă de portar, în acest moment problemele par să se fi rezolvat pentru cugireni. Aceștia au rezolvat transferul lui Călin Tiut și nu este exclus ca acesta să fie titularizat vineri cu CS Ineu. „Cei care nu au fost legitimați au fost rezolvați, e posibil să încep cu Tiut din primul minut”, a mai punctat Opric.

 
 
 

Publicitate

Publicitate