Vineri, 13 aprilie, Unirea Alba Iulia întâlneşte liderul Seriei a II-a din Liga a II-a, Gloria Bistriţa. Meciul se va desfăşura pe Stadionul „Cetate”, începând cu ora 16.00 şi va fi difuzat în direct pe DigiSport1.

Cu un lot de 19 jucători disponibili, Stelian Gherman speră să-şi motiveze elevii, la fel ca în runda precedentă cu Poli Timişoara. În ciuda faptului că Unirea nu a convins în ultimele evoluţii de pe teren propriu, antrenorul albaiulienilor este încrezător înaintea jocului de vineri.

 

„Un meci foarte dificil, Bistriţa este o echipa promovată, care vine la Alba Iulia să obţină punct sau puncte, cu un antrenor cu experienţă, care are o echipă cu mulţi jucători care au jucat în Liga I, dar noi sperăm să obţinem toate cele trei puncte, chiar dacă am oferit foarte multe puncte <acasă>, cu echipele mici. Avem un lot disponibil de 19 jucători. Lipseşte Stan, care s-a accidentat la un antrenament, dar mă bucur că revine Bucurică, care uşor, uşor intră în rândul echipei şi sper să intre în teren în următoarele etape”, a declarat Stelian Gherman, antrenorul echipei Unirea Alba Iulia.

 

Unirea Alba Iulia va întâlni Gloria Bistriţa în cadrul etapei cu numărul XXI, vineri,13 aprilie, începând de la ora 16.00 pe Stadionul „Cetate”, un meci care v-a fi transmis în direct de DigiSport 1.

Înaintea etapei, Unirea Alba Iulia se află pe locul 9 cu 28 de puncte, în timp Gloria Bistriţa ocupă locul 1, cu 47 de puncte.

Echipa probabilă: Pascal, Oltean, Şerban, Bumbac, Oprea, Oară, Militaru, Pleniceanu, Florea, Mureşan, Pecarov.

Foto: arhivă

 
 
 

Publicitate

Publicitate