Viitorul Unirea s-a distrat cu Arieșul Baia de Arieș în fața propriilor suporteri, după ce oaspeții au condus de două ori. Scorul final, 6-2, a arătat o victorie facilă pentru Viitorul Unirea, chiar dacă pe teren lucrurile nu au stat chiar așa.

În minutul 13, Florițiu a deschis scorul pentru Arieșul Baia de Arieș. Avantajul echipei antrenate de Marius Dup nu a durat prea mult, pentru că Chesnoiu a restabilit egalitatea  în minutul 15, la doar două minute după ce Florițiu deschisese scorul.

La pauză, s-a intrat cu scorul de 2-2, Florea  pentru Arieşul Baia de Arieș și Arinar  de la Viitorul Unirea au mai punctat o dată, în finalul primei părți.

Arinar a adus Viitorul Unirea, în avantaj în minutul 53, pentru ca Remuzveș, Cotoară și Odvoș să ducă scorul la 6-2.

Iată cele două distribuții:

Viitorul Unirea: Ionele – Popa, Odvoș, Rațiu, Bulgăr – Szekely, Cotoară, Arinar, Gabor, Chesnoiu Rezmuveș. Rezerve: Damian, Morar, Pintea, Miclea.

Arieșul Baia de Arieș: Hădărugă – Petaca, Voicu, Popa, Marin, Cioropar, Florea, Oaidă, Țâr, Marcu, Florițiu. Rezerve: Dehelean, Oneț, David.

Victoria cu Arieșul Baia de Arieș a dus Viitorul Unirea pe locul 9, cu 33 de puncte, în timp ce echipa lui Marius Dup este condamnată la retrogradare.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate