Viitorul Unirea a renunțat în această săptămână la locul din Liga a IV-a, anunțându-și intenția de a participa sezonul viitor  în Liga a V-a. Ba mai mult, șefii echipei din Unirea au planuri mari, aceștia intenționează ca cel mai „bătrân” jucător să fie în vârstă de maxim 23 de ani.

Viceprimarul comunei Unirea, Andrei Vincze, unul dintre principalii susținători ai echipei de fotbal, a mărturisit că s-a săturat să tot investească pentru ca performanțele echipei să nu crească.

„Am renunțat, dar nu din cauze financiare. Noi dorim să punem baze pe copii, facem selecție pentru copii pe 18, 19, 20 august. Nu sunt probleme financiare. Vom face fotbal de plăcere, oricum nu putem face mai multă performanță de  Liga a IV-a. De 8 ani de zile e în Liga a IV-a, nu am performanță, satisfacție și e mai bine să continuăm așa”, a declarat Andrei Vincze, viceprimarul comunei Unirea.

Așadar, echipa Viitorul Unirea nu a renunțat la loc din pricina problemelor financiare. Gruparea Viitorul Unirea a reușit să trimită un fotbalist la echipa „fanion” Unirea Alba Iulia, este vorba de portarul Bogdan Clipici.

 

Comentarii

  1. Cred ca e o gandire sanatoasa, asa ar trebui sa faca si alti, daca vrem sa avem viitor in fotbal.

 
 

Publicitate

Publicitate