IMG_5115Industria Galda de Jos a mai făcut un pas spre câștigarea campionatului din Liga a IV-a. Gruparea lui Alin Hancăș a învins cu 4-1 în deplasare Viitorul Sântimbru, după un meci bun făcut de cele două echipe. 

Bodea a deschis scorul în minutul 16, iar Vlad Rancea a restabilit egalitatea în minutul 40. Mihai Chirilă a stabilit scorul pauzei în ultimele secvențe din prima repriză.

În minutul 63, Ștef a parat o lovitură de la 11 metri executată de Dumbra, iar în minutul 81 Bodea mai marchează odată. Tabela a fost închisă de Alecu, în minutul 90.

Iată cele două distribuții:

Viitorul Sântimbru: Stănilă – Samoilă, Nagy ,Sg. Oara, E. Hălălae, Breaz, Ov. Crișan, Dreghiciu, Vl. Rancea și Dumbra și Dreghiciu. Antrenor: Sorin Mărginean.

Industria Galda de Jos: Ștef – Morariu, Căt. Ivașcu, Cr. Ivașcu, R. Lungu, Bodea, M. Chirilă, Cernea, Haiduc, Neag, Baghiu. Antrenor: Alin Hancăș.

Cuprirom Abrud – Inter Ciugud 5-1 

Formația lui Costică Moldovan a învins cu 5-1 echipa Inter Ciugud. Lipsită de aportul lui Bicheși, Inter Ciugud nu a rezistat asediului venid din partea moților.

Micu a deschis scorul în minutul 17, iar Mornea a „dublat” avantajul echipei lui Costică Moldovan. Iuliu Miheț a marcat ultimul gol din prima repriză. După pauză Kopandy a marcat pentru 4-0, iar Olelei în minutul 66 a făcut 5-0. Golul de onoare a vizitatorilor a fost marcat de Trușcă în minutul 90+4.

Iată cele două distribuții:

Cuprirom Abrud: T. Barta – Stan, V. Mureșan, R. Buglea, I. Nemeș, Mornea, Pașca, M. Micu, Kopandy, I. Miheț, Mocan. Antrenor: Constantin Moldovan.

Inter Ciugud: Budișan – Stoia, Andreica, Oprea, Bucur, Miclea, Trușcă, Nicula, Roman, I. Gherman și R. Trușcă.

 
 
 

Publicitate

Publicitate