IMG_5581Sâmbătă și duminică, pe terenurile de fotbal din județ vor avea loc partidele din etapa cu numărul 21 a Ligii a IV-a. Cel mai important joc va avea loc la Galtiu, unde Viitorul Sântimbru va primi vizita liderului Industria Galda de Jos. 

Iată mai jos programul complet al etapei:

Sâmbătă: 

Cuprirom Abrud – Inter Ciugud, ora 11:30

Gruparea lui Costică Moldovan va primi vizita formației Inter Ciugud, echipă ce a produs surpriza runda trecută, când a învins Viitorul Sântimbru. Totuși, pe propriul teren, Cuprirom Abrud e o formație care cedează cu greu puncte.

Viitorul Sântimbru – Industria Galda de Jos, ora 17:00

Echipa lui Alin Hancăș trebuie să învingă la Galtiu, Viitorul Sântimbru, asta pentru a se distanța la nouă puncte de Arena Alba Iulia, formație ce va „sta” în această etapă. Chiar dacă este favorită certă, Galda nu va avea o partidă facilă, deoarece echipa lui Sorin Mărginean nu evoluează modest, iar terenul propriu constituie un avantaj.

Vom vedea dacă Stănilă, Hălălae, Oara, Rancea sau Samoilă vor avea o tresărire de orgoliu și vor reuși să stopeze liderul.

Duminică:

Metalul Aiud – Rapid CFR Teiuș, ora 11:30

Meci fără miză la Aiud, unde Metalul primește vizita echipei Rapid CFR Teiuș. Fără nici un succes în retur, Metalul Aiud, are parte de un meci mai ușor duminică, dar cu siguranță că echipa lui Horațiu Rusu va dori să recupereze cele două puncte pierdute pe propriu teren în runda precedentă.

Performanța Ighiu – Olimpia Aiud, ora 11:30

O altă partidă interesantă va avea loc la Oarda de Jos, unde Performanța Ighiu va întâlni Olimpia Aiud. Cele două formații au avut prestații bune în 2014, iar acest lucru ne face să credem că  vom avea parte de o partidă interesantă.

Energia Săsciori – Mureșul Vințu de Jos, ora 11:30

Energia Săsciori și Mureșul Vințu de Jos se vor întâlni într-un duel al orgoliilor, dar formația lui Gheorghe Medrea s-a dovedit a nu fi cel mai orgolios adversar, dacă echipa pe care o întâlnește nu este în fruntea clasamentului.

Dalia Sport Daia Română – CS Ocna Mureș, ora 17:00

Dalia Sport Daia Română este favorită certă în disputa cu CS Ocna Mureș, Vizitatorii au reale probleme din punct de vedere al pregătirii fizice, iar „bateriile” echipei lui Gicu Domșa se epuziează cam repede.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate