Viitorul Sântimbru a umilit, duminică, pe propriul teren, CS Ocna Mureș. După ce au condus cu 3-0 la pauză, grație golurilor marcate de Pisoiu (de două ori) și Deaconu, elevii lui Alexandru Rojneai au mai marcat de trei ori în a doua repriză, prin Pisoiu, Hălălae și Bogdan.

Viitorul Sântimbru a început meciul în forță și, în minutul 1, Pisoiu a deschis scorul profitând de apărarea visătoare a ocnamureșenilor. Avea să fie 2-0 în minutul 19, când același Pisoiu a ”dublat” avantajul echipei din Sântimbru. Scorul pauzei a fost stabilit de Deaconu, în minutul 22.

După pauză, show-ul a continuat la poarta ocnamureșenilor, care au mai luat trei goluri în partea secundă, dovedindu-și lacunele mari din defensivă.

”Atitudinea jucătorilor a lăsat de dorit. Meciul a început de la 2-0, e un semnal de alarmă, sperăm să ne revenim la meciul cu Daia și să se trezească jucătorii în al 12-lea ceas, că avem nevoie de puncte. Trebuie să trecem peste acest eșec. Avem două meciuri din care trebuie să obținem șase puncte ”, a declarat Ionuț Pereat, antrenor principal CS Ocna Mureș.

În runda următoare, CS Ocna Mureș va întâlni pe propriul teren Dalia Sport Daia Română, în vreme ce Viitorul Sântimbru va juca tot pe teren propriu, contra formației Viitorul Unirea.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate