Şcoala de fotbal Viitorul Alba Iulia începe să dea rezultate. Echipa pregătită de Raul Unchiaş se află pe prima poziţie a Juniori D, la patru puncte diferenţă faţă de Unirea Juniors.

Elevii lui Unchiaş s-au impus cu 5-1 în derby-ul cu Unirea Juniors, o echipă care are patru puncte mai puțin decât Viitorul Unirea, dar și un meci mai mult.

„Pentru mine este o realizare mare. Într-un fel, mă așteptam la rezultatele astea, având în vedere lotul, dar nu mă bazam pe omogenitate. Ei au jucat foarte puțin împreună față de alte echipe. Dar, cu muncă și seriozitate, am omogenizat echipa”, a declarat Raul Unchiaș, antrenor principal Viitorul Alba Iulia.

Lotul de jucători: Tudor Mărginean, Eduard Soporan – portari; Adrian Conț, Darius Bruzan, Cristian Florea, Cristian Pascu, Robert Puiu- fundași; Alexandru Narița, Rareș Chiorean, Andri Bârdea, Darius Petruse, Radu Pop, Alexandru Goța, Alexandru Dan – mijlocași; Cristian Stânea, Cristian Lăutaru, Sebastian Buhățel, Cătălin Miclea.

Echipa Viitorul Alba Iulia a ținut să mulțumească Primăriei Galda de Jos, pentru terenul de joc oferit și celor de la Europa Alba Iulia, pentru terenul de antrenament.

 
 
 

Publicitate

Publicitate