Ultimul meci al turneului pentru trupa antrenată de Raul Unchiaș a însemnat sfârșitul albaiulienilor în competiția Juniorilor D din acest an. Viitorul Alba Iulia a pierdut cu scorul de 6-2 disputa cu Kinder Sângeorgiu de Mureș.

În ultima zi a turneului zonal desfășurat la Oradea, Viitorul Alba Iulia a pierdut cu scorul de 6-2 disputa cu campioana județului Mureș, Kinder Sângeorgiu de Mureș. Golurile albaiulienilor au fost marcate de Darius Petruse și Darius Grozav.

”Jocul n-a fost rău, dar am luat golurile foarte ușor. Am avut posesie bună, dar terenul ud ne-a pus mari dificultăți pe faza de apărare. În prima repriză am avut o bară și niște ocazii bune de a marca, iar în repriza secundă băieții au picat fizic după trei zile dificile. Per total sunt mulțumit și după un an de zile am reușit o performanță mare pentru clubul nostru. Băieții s-au mișcat foarte bine și vreau să-i felicit cu această ocazie. Țin să le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în acest turneu, dar în special părinților care au fost mereu lângă echipă”, a declarat Raul Unchiaș, antrenor Viitorul Alba Iulia.

După acest rezultat, Viitorul Alba Iulia părăsește competiție cu capul sus, pe un onorabil loc trei, după un turneu per total reușit, dat fiind faptul că echipa este înființată de aproximativ un an.

AS Viitorul Alba Iulia face selecții la grupa de juniori 2004-2005

Echipa privată de fotbal AS Viitorul Alba Iulia organizează selecție pentru copiii și juniorii născuți în perioada 2004-2005. Antrenamentele se vor desfășura la Școala Generală „Mihai Eminescu” din Alba Iulia în fiecare luni (ora 17.00), miercuri (ora 18.00) și vineri (ora 18.00).

Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul 0745 367 378 (Raul Unchiaș, antrenor).

 
 
 

Publicitate

Publicitate