Echipa antrenată de Raul Unchiaș, Viitorul Alba Iulia, a întâlnit miercuri campioana județului Bihor, FC Bihor Oradea. Albaiulienii au învins cu scorul de 4-1 și vor lupta mâine pentru locul secund cu Kinder Sângeorgiu de Mureș.

Dacă ieri au încasat nu mai puțin de cinci goluri de la Universitatea Cluj, astăzi echipa trimisă în teren de Raul Unchiaș a câștigat partida cu FC Bihor Oradea cu scorul de 4-1. După două partide disputate de albaiulieni, Alexandru Goța a înscris toate golurile echipei sale.

„Un meci echilibrat în prima repriză, cu un fotbal frumos, însă în repriza secundă i-am dominat și din fericire am și câștigat. Mai avem o partidă cu Kinder Sângeorgiu de Mureș, un meci care îmi doresc să facem un joc bun și să câștigăm locul secund”, a declarat Raul Unchiaș, antrenor Viitorul Alba Iulia.

Partida de mâine cu Kinder Sângeorgiu de Mureș va începe la ora 18.30. Din nefericire pentru albaiulieni, Universitatea Cluj a învins campioana județului Mureș și s-a calificat la faza națională.

 
 
 

Publicitate

Publicitate