Situaţia echipei Unirea Alba Iulia este departe de a se clarifica.  Consilierii locali ar dori să sprijine echipa, dar vizitele la DNA pe care le-au făcut cei care au finanţat clubul pare să-i sperie.

Consilierul local Gabriel Pleşa şi-a arătat reţinerea în ceea ce priveşte orice asociere cu FC Unirea. ”Aici toată lumea se fereşte de orice contract de asociere”, a declarat Gabriel Pleşa, iar Cornel Sandu a tăiat elanul şefilor albaiulieni, spunând că până la finalizarea procesului nu au nici o şansă de a fi finanţaţi.

În pofida acestui răspuns, preşedintele Mihai Dăscălescu rămâne optimist în privinţa ajutorului pe care-l va primi din partea CL Alba Iulia.

”Nu s-a pronunţat nimeni, se încearcă soluţii pentru ajutarea echipei din partea consilierilor şi chiar a domnului primar. Se vor căuta soluţii pentru a ajuta echipa-fanion”, a declarat Dăscălescu.

Reamintim că FC Unirea Alba Iulia a solicitat un milion de lei noi de la bugetul local.

httpv://youtu.be/S6jsD2-HJMo

 

Comentarii

 1. Unirist spune:

  Pai cine e prostul lor sa bage bani intr-un sac fara fund?Au dreptate consilierii,sa nu le dea o chiftea nemernicilor.Singura scapare e sa aduca un audit,sa calculeze sumele exacte restante,si apoi o trecere a echipei in patrimoniul judetean.Dar din cate stiu,aceste entitati nu pot detine un club de fotbal profesionist.

 2. cristi spune:

  bafta clubului unirea ,pacat de copii care se pregatesc pe toate cocleaole,caci pe terenul 2 nu au prioritate

 3. SILE spune:

  Domnule Dascalescu,daca doriti sa faceti un lucru bun,pt Unirea Alba iulia ,si sa castigati increderea suporterilor,si a unor sponsori care si-au pierdut increderea ,fata de actuala conducere ,pe motivul ca a fost dat afara ,de la centrul de copii si juniori,unul din cei mai iubiti antrenori ai clubului Unirea Nelutu Popa.Stiti cu toti ca datorita lui ,clubul Unirea a avut de castigat un numar mare de jucatori,care au promovat la echipe diferite de varsta ale nationalei ROMANIEI,si la alte echipe cu nume mari din tara si de peste hotare
  Deci domnule Dascalescu daca doriti sa intrati in istoria clubului,cu cuvinte de lauda la adresa dumneavoastra ,si totodata sa castigati increderea suporterilor si a tuturor oamenilor din acest orasi ,care iubesc fotbalul,doar asa puteti,aducand inapoi emblema clubului,adica NELUTU POPA,care merita un deosebit respect ,pentru tot ce face pentru fotbalul Albaiulian.VA MULTUMESC

 4. unirist spune:

  Aveti dreptate domnule Sile ,a fost cea mai mare gresala a conduceri clubului in momentul in care a fost dat afara NELUTU POPA.Acesta fiind unul dintre oameni care a vrut doar binele ,nu ca alti care s-au lipit in conducere doar pentru asi atinge scopurile si interesele lor .Daca domnul Dascalescu ar aduce pe Nelutu Popa inapoie la club sar schimba in totalitate rezultatele pe plan sportiv ba chiar financiar.

  1. Domnul meu, ori esti unirist, ori esti sile, ori cristi, nu e frustrant sa scrii singur comentarii si sa te aprobi tot tu ?

 5. ciocarlia spune:

  Un lucru e clar : orice antrenor ( atat cei care sunt) cat si viitori , presteaza munca pe bani. Nu exista atata filantropie in lume ! Si cum in aceste momente clubul are problemele care le are, cred ca cea mai buna solutie ar fi sa cheme conducerea clubului parintii la discutii, pentru ca oricum ne place sau nu, ei sunt principalii „”actionari”” care au investit bani in copii pentru a face fotbal pina in acest moment. Degeaba se feresc cei de la club de parinti, cu ei vor reusi ( sau nu ) sa mai salveze ceva ! Sunt cei mai interesati de copii in acest moment ! Oricum , la acest moment se achita toate costurile lunare legate de copii , mai putin cele de salariile antrenorului. Ca se va mai achita si acela, nu ar fi o mai mare cheltuiala decit cea prezenta . DAR , atunci parintii vor decide de comun acord cu actionarii clubului, cine sa fie antrenor sau nu ! Asta ca o tema de gandire pt. conducerea clubului ! Sa auzim numai de bine !!!

 
 

Publicitate

Publicitate