Antrenorul echipei CS Universitatea Alba Iulia, Tomas Bilek și-a manifestat intenția de a rămâne la formaţia din oraşul Unirii, pe care a dus-o la cea mai mare performanță din istoria baschetului local. Aceasta a terminat campionatul pe locul 5.

Întrebat despre cupele europene, dar și despre sezonul viitor, Bilek a fost ferm, manifestându-și intenția de a rămâne la CS Universitatea Alba Iulia.

”Am început aici un proiect, din partea mea e clar eu negociez condițiile contractului pentru sezonul viitor. Despre cupele europene, nu mă întrebați pe mine, e mai mult o întrebare pentru conducerea clubului. Dacă ai suficienți bani, ești gata pentru orice”, a declarat Tomas Bilek, antrenor principal CS Universitatea Alba Iulia.

Tomas Bilek s-a declarat în schimb nemulțumit de locul ocupat de CSU Alba Iulia, la finele acestui sezon.

”La începutul sezonului am spus: OK, hai să jucăm play-off, hai să începem și să terminăm pe locuri cât mai bune. Echipa a făcut meciuri bune. Sincer, eu, personal, nu sunt bucuros pentru locul 5, dar echipa și baschetul au făcut reale progrese în Alba Iulia. Sunt mândru de echipa mea, pentru că a luptat mult și situația nu a fost corectă pentru fete”, a mai spus Bilek.

CS Universitatea a intrat în vacanță în această săptămână, iar data reunirii lotului nu a fost fixată încă.

httpv://youtu.be/xE1olek5Teo

 
 
 

Publicitate

Publicitate