presedintiSorin Corpodean va fi președintele AJF Alba pentru încă patru ani. Acesta l-a învins la limită pe Iulian Nichimiș în vreme ce Gusti Damian, „favoritul” din campania electorală a luat doar 10 voturi.

Vechiul și noul președinte al AJF Alba a savurat din plin victoria de duminică, însă a avut de transmis și un mesaj pentru cei care au făcut jocuri de culise.

„M-au deranjat anumite persoane care s-au implicat în această campanie și nu pentru mine și împotriva mea și aș vrea să le dau și numele – Limoniu, Traian Rângheț și oameni politici pe care-i apreciez, dar nu-mi place când se bagă în lumea fotbalului pentru că noi facem politica fotbalului, nu a anumitor partide”, a declarat Sorin Corpodean, președinte AJF Alba.

În noul său mandat, Sorin Corpodean a făcut câteva mutări deja. Alexandru Vodă va conduce Comisia Județeană a Arbitrilor, în vreme ce Iani Mitracu va fi președintele Comisiei de Disciplină.

Vă prezentăm mai jos declarația integrală dată de Sorin Corpodean, imediat după ce a fost reales președinte al AJF Alba:

 
 
 

Publicitate

Publicitate