CS Unirea Alba Iulia se confruntă cu probleme mari. O parte din sportivi au anunţat intenţia de a părăsi clubul din motive financiare. Fostul director Marius Anghel a tras un semnal de alarmă referitor la situaţia de la club.

Sportivii nu au primit contravaloarea premiilor de la competiţii şi încep să fie probleme şi cu indemnizaţiile de efort. După ce echipa de fotbal Unirea Alba Iulia s-a retras din campionat, un alt mare brand al oraşului – CS Unirea Alba Iulia este pe cale să dispară. Motivul pentru care clubul este pe marginea prăpastiei este acelaşi, nepăsarea.

„Indiferent cine pune pe tapet problema cu care se confruntă, eu cred că e binevenit. Cred că toată lumea trebuie să facă front comun pentru susţinerea sportului şi a sportivilor”, a declarat Marius Anghel. Vezi declaraţia dată de Anghel în video, mai jos.

În momentul de faţă la CS Unirea Alba Iulia sunt legitimaţi peste 100 de sportivi şi angajaţi 11 antrenori în cele şapte ramuri sportive (haltere, box, tenis de masă, atletism, orientare, judo, culturism).

httpv://youtu.be/xZJ8Z4vRCWo

 
 
 

Publicitate

Publicitate