Baschetbalistele de la CS Universitatea Alba Iulia au părăsit lupta pentru podiumul Diviziei A la baschet feminin, în urma unui meci „de infarct” la Satu Mare.  Sportivele care evoluează pentru CSU Alba Iulia au părăsit competiția cu lacrimi în ochi, dar ceea ce este mai frustrant este faptul că rezultatul final a fost influențat de brigada de arbitri.

La finalul jocului, Petru Eleș a criticat dur maniera de arbitraj, în vreme ce Tomas Bilek a refuzat să comenteze prestația celor doi arbitri.

”A fost o rușine astăzi, e prima oară în viața mea când folosesc cuvântul rușine. Pentru că în sfertul patru, arbitrii au adus în joc pe Satu Mare. Din punctul meu de vedere, nici ultimul coș nu a fost regulamentar. Probabil suntem prea mici pentru un război atât de mare. A fost un meci decis exclusiv de arbitraj”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.

După ultimul fluier fetele, de la CS Universitatea au izbucnit în lacrimi, lucru ce l-a făcut și antrenorul Tomas Bilek. În timp ce formația CSM Satu Mare a savurat victoria, Nadia Parker și Ancuța Stoenescu au rămas înmărmurite, Nadia Parker întinsă pe spate, iar Ancuța Stoenescu pe bancă, în lacrimi. La final, antrenorul Tomas Bilek a încercat să o consoleze pe Nadia Parker, fiind ultima baschetbalistă din tabăra albaiuliencelor rămasă  în sală.

Vă prezentăm declarațiile complete a celor doi oficiali de la CS Universitatea, Petru Eleș și Tomas Bilek:

httpv://youtu.be/Zr9mxoDDX3U

 
 
 

Publicitate

Publicitate