Europa Alba Iulia a reușit să promoveze în Liga a III-a, după ce s-a impus cu 2-0, în fața echipei Vulturii Vultureni. După munca de un an, finanțatorii echipei Europa pot pleca liniștiți în vacanță, pentru că gruparea pregătită de Alin Hăncaș a reușit promvarea în Liga a III-a.

Alin Hăncaș, antrenorul echipei Europa Alba Iulia se află la final de contract cu gruparea din Alba Iulia, iar acesta nu știe dacă va continua sau nu la formaţie. Deocamdată, preferă să savureze accederea în Liga a III-a, urmând să se gândească la sezonul viitor.

De partea cealaltă, conducătorii formației albaiuliene pregătesc un banchet, au transmis un mesaj contestatarilor și celor care au suspectat meciul de la Oradea, iar, pe jucători, aceștia îi așteaptă la casierie.

Vezi declarațiile date de Alin Hăncaș, antrenorul echipei Europa Alba Iulia și de Liviu Coacăză, vicepreședintele formației:

httpv://youtu.be/uxCADOFNWIA

 

Comentarii

 1. Anonymus spune:

  A FOST BLAT !!!!!!!!!! SE STIA DE MULT 5 6 JUCATORI DE LA VULTURENI AU FOST PE BLAT !!!! ********* ASA ATI CASTIGAT TOT CAMPIONATUL CU BLATURI !!!!

 2. Marin spune:

  Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri/ draga anonymus daca ai fi fost la meci, ai fi vazut ca TOTI jucatorii de la Vulturi au luptat din rasputeri – afirmatia ta este deci una gratuita!

 3. NELUTU DEMETER spune:

  Felicitari tuturor acelora, care, intr-un fel sau altul, au contribuit la promovarea in Liga a III a a unei echipe din judetul nostru. Fiind aiudean, felicit aiudenii din lotul EUROPEI, in primul rand pe Radu Andone, care a contribuit decisiv, prin golul marcat, la promovare, BAFTA in LIGA a III a !

 4. marc spune:

  .asaaa e sa vazut la meci sa jucat pe bune dupa mine au fost 2 -3 jucatoroi mai de valoare in echipa lor dar atat sa putut partea stanga a mers perfect 17 si 11 si-au facut treaba pe centru a fost problema de unde a venit si golurile fundasi centrali si mislocasi centrali nu au jucat nimik ….. si santejudean sa zbatut cat a putut cu celalalt atacant ……..dar atat in rest nimik asa ca nu m-ai vorbiti de blat ca nu a fost

 5. gherila spune:

  apetriii cel mai bunn

 
 

Publicitate

Publicitate