bif5771Steaua București a obținut luni seară prima victorie din 2014. Albaiulianul Nicușor Stanciu a contribuit din plin la victoria echipei din „Ghencea”. Acesta a centrat la primul gol și a înscris pentru 3-0 din lovitură liberă. 

Stanciu a fost decisiv pentru Steaua în succesul 3-1 cu Kielce. Mai întâi, a centrat la golul lui Gardoș, apoi a executat excelent o lovitură liberă de la 20 de metri, fără speranță pentru portarul advers. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a jucat bine și dă semne că se apropie de forma necesară pentru a duce un nou titlu în contul „roș-albaștrilor”.

„Am făcut un meci mai bun, am reuşit să câştigăm primul meci. Am pasat mai mult, ne-am creat ocazii de gol şi a fost un amical bun. Am fost puţin obosiţi în celelalte partide şi asta s-a văzut. Ne doream să câştigăm şi până acum, dar ne-am concentrat pe pregătire”, a declarat Nicuşor Stanciu la DigiSport.

Nicușor Stanciu este cotat la 2 milioane de euro de către site-ul transfermarkt.de și se află în atenția unor echipe din Premier League. Reamintim că Nicușor Stanciu a fost crescut la Unirea Alba Iulia de Alexandru Kalanyos și până să ajungă la Steaua a mai jucat în Liga I, la Unirea Alba Iulia și FC Vaslui.

sursa foto: prosport.ro

 
 
 

Publicitate

Publicitate