Albaiulianul Gicu Grozav a avut o prestație excelentă în  partida amicală cu AEK Atena. Acesta a marcat două goluri și a dat o pasă decisivă la golul marcat de Mustivar.

Grozav pare să fie în mare formă la Ploiești, unde a marcat des în perioada de pregătire. Duminică seară, acesta a reuşit o dublă, la meciul în care ”lupii galbeni” și-au prezentat lotul de jucători.

„În primul rând, e important că ne-am făcut antrenamentul. Sperăm să o ţinem aşa şi să menţinem ritmul. Avem jucători tehnici, care pot să ţină de minge. Avem ceva timp de când suntem împreună, ne înţelegm foarte bine. Rivalii ar trebui să se teamă, avem o echipă foarte bună, ne-am propus câştigarea Cupei şi primele patru locuri”, a declarat Grozav la Digi Sport.

Gicu Grozav s-a acomodat repede la Ploiești, iar transferul la echipa galben-albastră i-a adus și schimbarea autovehiculului, Acesta a renunțat la mașina Peugeot RCZ în favoarea unui Mercedes McLaren.

Gicu Grozav este produs 100% de Unirea Alba Iulia, unde a fost format de Neluțu Popa, dar a avut evoluții apreciate la echipa mare, sub comanda lui Aurel Șunda.

FOTO: Prosport.ro

httpv://youtu.be/rx9vGjIyBHY

 
 
 

Publicitate

Publicitate