draghita danielFostul portar de la HC Voinţa Savini Due Sebeş, Daniel Draghiţă, performează la Universitatea Transilvania Cluj. Albaiulianul în vârstă de 23 de ani a avut primul meci, duminică chiar împotriva fostei echipe din Sebeş. Partida dintre cele două s-a terminat la egalitate 26-26.

După ce a renunţat la colaborarea cu HC Voinţa Savini Due Sebeş, portarul, Daniel Drăghiţă a intrat în acestă iarnă în gruparea de la Cluj Napoca. Albaiulianul a reuşit să impresioneze în meciul său de debut, împotriva celor de la Sebeş, apărând o minge aproape imposibilă venită de pe contraatac.

Partida de la Cluj Napoca s-a terminat la egalitate deși HC Voința avea, din punct de vedere statistic, toate șansele să câștige fiind poziționă pe locul doi în clasament în timp ce U Cluj se află pe locul șase.

Referitor la cea mai nouă achiziție a clujenilor, Daniel, acesta este din Alba Iulia a terminat Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia, iar în prezent este Student la Facultatea de Educaţie fizică şi Sport de la Universitatea Babeş- Bolya din Cluj-Napoca.

 
 
 

Publicitate

Publicitate