DamianÎnainte de a se trece la vot, duminică, la alegerile pentru conducerea AJF Alba, fiecare candidat la postul de președinte a avut dreptul la 10 minute, timp în care să încerce să impresioneze membrii afiliați. 

Augustin Damian a avut un discurs interesant, în care a fost suficient de ferm, însă spre finalul discursului a ținut să-și continue războiul cu contracandidatul său, Sorin Corpodean.

Acesta l-a numit de câteva ori președinte pe Sorin Corpodean (însă acesta din urmă nu mai avea funcţia, efectuându-se descărcarea de gestiune), iar fostul arbitru FIFA l-a taxat imediat pe Augustin Damian, menționându-i că el e „fost președinte”. După 2-3 corectări de acest gen, Augustin Damian a transmis: „Păi nu vei mai fi de astăzi”.

Din păcate pentru Augustin Damian, sorții i-au surâs lui Corpodean, acesta a învins la un vot diferență, în vreme ce discursul lui Damian și campania electorală acerbă i-au adus acestuia 10 voturi.

Vă prezentăm mai jos discursul lui Augustin Damian, candidat la funcția de președinte al AJF Alba, la alegerile de duminica trecută, scrutin la care a obținut 10 voturi.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate