IMG_5599Industria Galda de Jos a promovat în premieră în Liga a III-a, la doar un sezon după ce formația lui Alin Hancăș a intrat din Liga a V-a, în a IV-a. Gruparea din Galda de Jos a învins CS Ghiroda la penalty-uri, iar portarul Cătălin Ștef a fost unul dintre jucătorii remarcați în această partidă. 

Industria Galda de Jos a egalat în minutul 90+5, chiar în ultima fază a meciului, moment în care nimeni nu mai credea într-o minune.

„A fost un meci foarte greu, cel puțin în prima repriză, când ne-au dominat. După pauză am fost clar peste ei, doar ghinionul a făcut să marcăm așa târziu. Nu mai credeam în egalare”, a declarat Cătălin Ștef, portarul echipei Industria Galda de Jos.

La una din fazele echipei din Ghiroda, Cătălin Ștef a ieșit pe o centrare și a fost lovit de Ndiaye Mediop, jucătorul celor de la CS Ghiroda, fază la care portarul Ștef i-a promis atacantului de culoare că nu va mai marca în acel meci și s-a ținut de cuvânt.

„La un corner mi-a dat un cot în cap și de atunci i-am promis că nu o să-mi dea gol. L-am pupat și i-am spus că-mi țin promisiunile”, a mai adăugat Ștef.

Portarul Ștef a fost și protagonistul unui moment amuzant. După ce a parat lovitura de la 11 metri a lui Mediop, portarul Industriei a mers și l-a pupat pe cap pe Mediop, explicându-i că el mereu își ține promisiunile.

Cătălin Ștef este la a doua promovare din carieră, însă la prima la care a participat la jocul de baraj. Ștef a mai fost la Europa Alba Iulia, însă nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Vulturii Vultureni.

 
 
 

Publicitate

Publicitate