Duminică, pe terenul din Daia Română a avut loc partida dintre Dalia Sport din localitate şi Cuprirom Abrud, echipă aflată pe locul secund în Liga a IV-a.

În prima repriză, centralul Cosmin Georgiu a refuzat o lovitură de la 11 metri pentru Dalia Sport Daia Română, moment în care jucătorii echipei din Daia au mers să-i ceară socoteală centralului. Unul din fobtalişti l-a bruscat, iar în momentul următor Marius Benga a văzut cartonaş roşu, direct.

„Eu nu l-am lovit. Eu am luat pe nedrept roşu. Recunosc că l-am înjurat, dar după ce am luat roşu”, a declarat Marius Benga.

Tot în prima repriză, un alt jucător de la Dalia Sport Daia Română a fost eliminat. În repriza secundă, în minutul 83, centralul Georgiu s-a consultat cu unul dintre tuşieri după ce Cosmin Colcer a lovit un adversar în cădere.

Deşi i-a fost semnalată lovitura lui Colcer, centralul Georgiu a preferat să nu-l elimine pe fundaşul echipei din Daia.

Vă prezentăm mai jos un film de la finalul meciului, când centralul Cosmin Georgiu a fost încolţit atât de fotbalişti, cât şi de unii fani ai echipei.

httpv://youtu.be/nyvAPi2hT34

 

Comentarii

 1. Daniel spune:

  „Stimatilor” ziaristi, inainte sa compuneti texte de 2 lei, informati.va obiectiv relatand ce s.a intamplat la fata locului, daca ati fost la jocul despre care va permiteti sa scrieti. cat despre benga, informati.l ca injuriile la adresa unui arbitru duc la eliminarea directa!

  1. Benga a injurat dupa ce a fost eliminat domnule. Eliminarea lui Benga a fost complet gratuita

 2. Daniel spune:

  Morar Vasile, jucător AS Dalia Sport Daia Română, 1 etapă suspendare.
  Benga Marius Nicolae, jucător AS Dalia Sport Daia Română, 9 etape suspendare și penalitate 150 lei.

 3. Daniel spune:

  Asta ca sa fiu cinic, precum articolul dumneavoastra, lipsit de orice substanta si veridicitate…

 
 

Publicitate

Publicitate