Albaiulianul Szabolcs Szekely este de departe cel mai în formă jucător din judeţul Alba din Liga1. Atacantul originar din Aiud a marcat de şase ori în primele patru etape ale sezonului, iar ultimul gol marcat a fost sâmbătă contra celor de la Săgeata Năvodari. 

Szekely a fost integralist în victoria lui ACS Poli Timişoara cu Săgeata Năvodari, scor 2-1 şi a marcat primul gol al partidei şi a mai avut o bară tot în prima repriză.

Daniel Tătar a evoluat 60 de minute în eşecul echipei FC Braşov cu nou-promovata FC Botoşani, Tătar nu a avut prea multe realizări şi a fost înlocuit de Adrian Szabo cu Iulian Popa.

Florin Ilie şi Răzvan Dâlbea au fost titulari în înfrângerea grupării Corona Braşov cu Concordia Chiajna. Florin Ilie a provocat lovitura de la 11 metri din care Chiajna a marcat golul victoriei.

Gicu Grozav a fost folosit o repriză de Cosmin Contra în succesul Petrolului Ploieşti cu Oţelul Galaţi. Grozav a fost schimbat la pauză probabil şi pentru a fi menajat pentru competiţiile internaţionale.

Nicuşor Stanciu a fost introdus la pauză de Laurenţiu Reghecampf în succesul stelei contra lui Dinamo Bucureşti. Albaiulianul a intrat excelent în meci şi a avut o ocazie mare, dar a dat şi câteva pase de gol pentru Nikolic, dar muntenegreanul nu a fructificat mingile lui Stanciu.

Albaiulienii Mihai Mincă (CFR Cluj), Călin Cristea (Pandurii Târgu Jiu) şi Alexandru Giurgiu (Astra Giurgiu) au fost doar pe bancă în etapa a IV-a, fără a fi utilizaţi deloc.

Sursa foto: GSP.ro

 
 
 

Publicitate

Publicitate