Handbalistele de la HC Alba-Sebeș dau semne de revenire în returul Diviziei A la handbal feminin, Seria B. După ce, în tur, formația din Sebeș a fost o reală dezamăgire, în partea secundă a campionatului formația pregătită de Dorin Cian a reușit să acumuleze trei victorii și o remiză.

În tentativa de a ajunge în Liga Națională de Handbal, fetele de la HC Alba-Sebeș au început în forță partida cu Universitatea Timișoara și, la pauză, conduceau cu 13-6.  Victoria nu este una mare, cu atât mai mult cu cât gruparea din Banat se află pe locul 11, penultimul din această divizie.

Pentru HC Alba-Sebeș au marcat: Roxana Lopătaru, 8 goluri, Delia Paştiu 5, Ana Cătălina Ciolan 4, Mihaela Tecariu 3, Andreea Baltag două.

Etapa următoare, HC Alba-Sebeș va juca în deplasare, în compania formației CSM Sfântu Gheorghe, partidă la îndemâna grupării din Sebeș.

 

Comentarii

  1. SUPORTER spune:

    Felicitari echipei si noilor antrenori!!! Citind ultimele articole de prin ziar am observat ca echipa merge bine, chiar daca meciurile jucate au parut unele usoare, de nivelul celei de a doua jumatati de campionat in afara de primul meci cu fostul lider Targu Jiu, dar nu am mai auzit nimic de acea handbalista Chirila care parea sa joace foarte bine. A parasit echipa odata cu plecarea fostului antrenor? sau nu mai face fata noii tactici abordate? Si nici de acea Pojar nu am mai citit nimic. Daca se poate ca articolele din ziar sa fie mai exhaustive, sa poata sti omul exact ce se intampla cu aceasta echipa ar fi excelent. Am mers la un mci de baschet al fetelor de la Alba Iulia, si am ramas mirat cand am vazut atatea detalii despre echipa, aveau chiar si o brosura de 4 pagini cu ce sa intamplat de la o etapa la alta, cat si interviuri ale jucatoarelor si antrenorului. Daca tot se vrea performanta si la Sebes, conducerea ar putea sa investeasca putin in massmedia si in informarea cetatenilor. Multumesc si bafta sportului din judet !

 
 

Publicitate

Publicitate