csu albaEchipa de baschet CSU Alba Iulia a trecut cu brio de unul din cele mai grele meciuri din acest campionat. Universitarele au învins în deplasare, sâmbătă, una din cele mai puternice echipe din acest campionat, CS Municipal Târgoviște, cu scorul de 46-56 (12-14, 4-8, 19-15, 11-19).

Aproximativ 1000 de spectatori au fost prezenți sâmbătă seara în Sala Sporturilor din Târgoviște pentru a asista la derby-ul dintre echipa gazdă CSM Târgoviște și CSU Alba Iulia.

Deși se a anunța un meci dificil, CSU a reușit să se impună fără probleme foarte mari.

Echipa din Alba Iulia a preluat conducerea încă de la început și a terminat primul sfert cu scorul de 12-14. Al doilea sfert a fost unul destul echilibrat în care ele două echipe s-au bazat mai mult pe apărare decât pe atac dovada fiind puținele puncte marcate (4-8).

După pauză CSU a pierdut din elan iar echipa din Târgoviște a profitat de situație câștigând sfertul trei cu 19-15. Baschetbalistele antrenate de Miroslav Popov au preluat conducerea în ultimul sfert și au câștigat partida la o diferență de 10 puncte.

Au marcat pentru CSU Chadijah Whittington – 11, Sasa Cadjo – 10, Larisa Toma – 8, Chastity Reed – 8, AnneMarie Părău – 7, Breanna Salley – 6, Alexandra Uiuiu – 2, Marina Mandic – 2, Tiffany Brown – 2.

 
 
 

Publicitate

Publicitate