CS Zlatna a încheiat cu o victorie amicalele din această iarnă. Echipa din Zlatna s-a impus cu 2-0, în fața grupării Sănătatea Cluj. Golurile formației conduse de Dorel Mureșan au  fost marcate de Drăgan, în minutul 22 și de Rusu, în minutul 50.

Succesul obținut vineri în ultimul amical înainte de startul returului îl face mai optimist pe tehnicianul ”aurarilor”, Dorel Mureșan, acesta având speranțe mari în ceea ce privește echipa lui, în partea secundă a campionatului.

”Având în vedere rezultatele obținute în ultimele amicale, ne mulțumesc, nu ne-am permis să lucrăm cu mingile prea mult, nu am avut unde, deocamdată stăm prost la relațiile de joc. Eu cred că Zlatna acum e o echipă mai matură, avem jucători experimentați și cred că ne vom duce la sfârșit misiunea și ne vom salva de la retrogradare”, a declarat Dorel Mureșan, antrenor principal CS Zlatna.

CS Zlatna a jucat, în partida cu FC Hunedoara II, în următoarea formulă de joc: Târziu – Sucală, Marian, Toma, Pop – Câmpean, Kopandy, Lăcătuș, Suciu – Morar și Drăgan. Au mai evoluat: Cocârcă, Gavrilă, I.Marian, Mânecan, Man, Dîrjan, Rusu.

Dorel Mureșan nu a putut conta vineri pe serviciile lui Tămășan, Kiraly, Cucuruzan, Sergiu Pop.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate