Volei Club Alba-BlajMiercuri, Volei Club Alba-Blaj a întâlnit pe propriul teren CSM Târgoviște, formație pe care a învins-o cu 3-0 (pe seturi 25-22, 25-17 și  25-21,) la capătul unui meci dominat de echipa lui Branko Gajic. 

Primul set a fost câștigat cu 25-22 de Volei Alba-Blaj. Al doilea set avea să fie ceva mai facil pentru blăjence, acestea impunându-se cu 25-17. În al treilea set, chiar dacă au câștigat la 4 puncte, vizitatoarele nu au pus probleme deloc.

„A fost un joc greu, dar e bine că ne facem punctele pe care trebuie să le facem și că ne putem menține pe podium pentru ceea ce urmează în viitor. Era un meci important, e important că n-am lăsat Târgoviște să se apropie de locul 3”, a declarat Serigu Ștefănescu, președintele Volei Club Alba-Blaj.

În urma acestui succes, Volei Alba-Blaj își consolidează locul trei în clasament și poate spera, de ce nu, la o clasare pe locul secund la finele sezonului competițional.

Etapa viitoare echipa din Blaj va juca în deplasare cu Dinamo București, liderul la zi din Divizia A1 feminin.

Ștefănescu: „Dacă evităm greșelile putem scoate un punct cu Dinamo”

Partida de miercuri a reprezentat pentru echipa din Blaj un joc nu doar pentru consolidarea poziției a treia ci și un ultim antrenament înaintea meciului cu vicecampioana țării, Dinamo București.

„E un meci de campionat, mergem să jucăm volei, un meci în care Dinamo pleacă cu prima șansă, dar asta nu înseamnă că meciul e pierdut din start. Dacă evităm greșelile putem scoate un punct sau de ce nu două”

foto: arhivă

 
 
 

Publicitate

Publicitate