HC Alba Sebeș a reușit să-și revină după ce, în runda precedentă, fetele de la Sebeș au cedat cu 21-19. Sâmbătă, în Sala ”Florin Fleșeriu” din Sebeș a avut loc partida dintre HC Alba-Sebeș – Mureșul Târgu Mureș, încheiată cu 21-20, după ce, la pauză, fetele din Sebeș erau conduse cu 8-9.

Partida s-a dovedit o cursă de urmărire spectaculoasă, la fel ca în filmele cu polițiști, iar finalul a fost fericit pentru trupa din Sebeș. Gruparea din Târgu Mureș a condus ostilitățile de la un capăt la celălalt, pentru ca pe finalul partidei HC Alba-Sebeș să aibă o tresărire de orgoliu și să câștige partida.

”A fost meci greu, am fost conduși tot meciul, a fost o cursă de urmărire, până la urmă s-au mobilizat fetele în ultimele două minute și au învins. A fost greu, am avut și probleme, Lopătaru nu a jucat pentru că au fost ceva probleme cu legitimația ei. E bine că s-a muncit. Această victorie a fost una de moral, fetele au avut nevoie de ea pentru a-și reveni după înfrângerea din ultima rundă”, a declarat Dorin Cian, antrenor principal HC Alba-Sebeș

Pentru HC Alba Sebeș au marcat: Tecariu 9, Almășan 8, Bogdan 4.

Fetele de la Sebeș vor avea parte de o lună de pauză competițională, iar antrenorul Dorin Cian le-a dat liber o săptămână.

 
 
 

Publicitate

Publicitate