Branko Gajic a debutat cu dreptul pe banca echipei Volei Club Alba-Blaj. Voleibalistele blăjence au învins fără drept de apel CSM Lugoj și sunt favorite la obținerea locului 5 în acest sezon.

Șocul schimbării lui Macarie s-a dovedit a fi pozitiv pentru Volei Club Alba-Blaj, iar acest lucru s-a văzut în victoria 3-0 (pe seturi 25-16, 25-18, 25-17) cu CSM Lugoj, succes ce a adus Blajul mai aproape de locul 5.

„A fost un joc în care victoria noastră nu a putut fi pusă la îndoială. Dacă vom juca la fel avem șanse să terminăm play-off-ul în două meciuri. A fost un debut frumos pentru Branko Gajic. A fost primul meci al noului antrenor, echipa a reacționat destul de bine, fetele s-au mobilizat și antrenorul a reușit să facă meciul ușor. Ar fi foarte bine dacă am continua aceeași prestație la Lugoj”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Club Alba-Blaj.

Miercuri, Volei Club Alba-Blaj va juca în deplasare la CSM Lugoj, iar, dacă vor învinge, fetele lui Branko Gajic se vor califica în faza următoare, în care vor da piept cu învingătoarea dintre CS Medicină Târgu Mureș și Unic Piatra Neamț.

 
 
 

Publicitate

Publicitate